Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да разкаже случка

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да разкаже случка
Коментари Харесай

Шофьорите на градския транспорт в Пловдив усвоиха доста тарикатски номера

Читател на  Plovdiv24.bg  се свърза с редакцията ни, с цел да опише преживелица в градския превоз, която е станала, до момента в който е пътувал в рейса. Пловдивчанинът е учуден от тарикатлъкът, който водачите на автобуси са усвоили във връзка с стартирането на климатици в градския превоз.

Здравейте,

всички знаем за неработещите климатици на градския превоз - от рейсове с изчезнали такива, до налични, само че " сякаш " развалени. И по този начин пловдивчани са оставени удобно да се задушават в най-горещите дни от годината.

Освен " екстрите " на превозвачите да пропущат спирки и курсове в последните дни те още веднъж са една стъпка напред пред общината, която ревизира за работата на климатиците. В линия 4 и 99, а е допустимо и в други линии, климатикът се включва когато рейсът наближи центъра (около ПУ и тунела). Това ми се случи няколко пъти в границите на седмица. Явно тъкмо там ги ревизира общината.

Това е още една черешка в тортата на превозвачите, които от години се стараят да създадат градския превоз колкото се може по-непривлекателен и да подтиква жителите да не го употребяват. А общината очевидно също не е заинтригувана да направи контрола по-стриктен, както знаем въпросните частни компании с купища проблеми в даването на добра услуга се дундуркат с години от общината в ущърб на хората. 

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР